Welkom

Sinds 2007 verzorgt stichting Sekondant de wensen en behoeften met betrekking tot IT, facilitaire zaken en gebouwenbeheer voor onder andere Movisie, het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en Vilans, kennisinstituten op het gebied van zorg en welzijn.

De vriendelijke en geïnformeerde medewerkers bij de receptie zijn de eerste personen die je ontmoet bij het betreden van het gedeelde pand aan de Churchilllaan.

De Servicedesk verzorgt alle facilitaire zaken in en om het pand zoals vergaderzalen met geavanceerde technische presentatievoorzieningen, lunch tijdens vergaderingen en de uitleen van apparatuur.

De IT Helpdesk ontzorgt en adviseert medewerkers op persoonlijke wijze met betrekking tot de werkplek op kantoor, thuiswerkfaciliteiten en gebruik van online diensten zoals digitaal samenwerken en email.

De systeembeheerders zijn gedreven specialisten. Zij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, informeren en adviseren cli├źnten zodat optimale dienstverlening altijd gegarandeerd blijft.